Home Nederlands (Dutch) English German <IMG SRC="grafx/animatie_logo_variolift.gif" WIDTH="69" HEIGHT="60" ALT="" BORDER="0" style="margin-top:1px;">
Profiel Nieuws Route Contact Diverse producten
Gebruikershandleiding
Metron Vouwdeuren 2014
Verander dit artikel - Verander deze omschrijving ...meer meer

Automatische liftdeuren
Diverse liftdeuren
Liftdeuren - Vario Lift kan op verzoek praktisch elke gewenste liftdeur leveren door de goede contacten die in de ...meer meer

Liftmachine
NUOVA MGT
Klik voor een vergroting Nuova MGT - Nuova MGT is al jaren onze vaste leverancier van degelijke liftmachines die vele jaren probleemloos hun ...meer meer


Voor een wachtwoord: Stuur een email naar info@variolift.com met uw bedrijfsgegevens Dealers
Disclaimer
© 2018 Vario Lift B.V.
Created by T&E Web DesignAlle producten
Nieuws

Schachtdeur met grote dagmaat slaagt voor brandtest EI-120

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat op 6 december 2013 de schachtdeuren van onze fabrikant Prisma met 6 panelen en een grote dagmaat geslaagd is voor de EI-120 brandtest volgens norm EN81-58.

De testen zijn uitgevoerd door een daartoe gemachtigde instelling waar speciaal voor deze test een grote oven is gebouwd (er was nog geen oven beschikbaar met deze afmetingen)

De geteste deur heeft een dagmaat van 3.300 mm breed en 4.000 hoog, de maximaal toegestane afmetingen voor de oven.

De test geeft de volgende resultaten;
- Na 151 minuten en 38 seconden, ruim voorbij het doel van de 120 minuten, werd de test opgeschort vanwege veiligheidsredenen. Aan de linkerkant (schacht zijde) van de draagmuur zijn een aantal grote, opvallende scheuren zichtbaar.
- Na 151 minuten en 38 seconden, dus 31 minuten en 38 seconden na het bereiken van het doel van 120 minuten, laten de thermische koppelingen een gemiddelde temperatuur zien van 104 graden, dat is 36 graden lager dan het maximum van 140 graden die is toegestaan in de norm.
- Na 151 minuten en 38 seconden, dus 31 minuten en 38 seconden na het bereiken van het doel van 120 minuten, is de maximum geregistreerde temperatuur door de meest ongunstig geplaatste thermische koppeling 154 graden, dat is 26 graden lager dan de maximale 180 graden die is toegestaan door de norm.

Wij verwachten u binnenkort te kunnen informeren over de maximale afmetingen van de gecertificeerde schachtdeuren met 4 en 6 panelen.