Home Nederlands (Dutch) English German <IMG SRC="grafx/animatie_logo_variolift.gif" WIDTH="69" HEIGHT="60" ALT="" BORDER="0" style="margin-top:1px;">
Profiel Nieuws Route Contact Diverse producten
Heffer voor invalide personen
Heftafel tot 1300 mm
Klik voor een vergroting Heffer om niveauverschil op te heffen - Vario Lift heeft een heffer in het aanbod die speciaal is ontworpen ...meer meer

Automatische liftdeuren
Metron kooivouwdeur
Klik voor een vergroting Kooi afsluiting - De Kooivouwdeur van Metron is speciaal ontwikkeld voor de renovatie markt dan wel voor liften die ...meer meer

Hydrauliek
GMV
Klik voor een vergroting GMV - Vario Lift vertegenwoordigt GMV al vele jaren en heeft dan ook de meeste GMV onderdelen op voorraad.
Ook ...meer meerVoor een wachtwoord: Stuur een email naar info@variolift.com met uw bedrijfsgegevens Dealers
Disclaimer
© 2019 Vario Lift B.V.Alle producten
Producten - Goederenheffer
Goederenlift - Hydraulische goedere... Goederenlift - Ketting goederenheff...
Goederenlift - Spindelheffers

Ketting goederenheffer met of zonder personen.

Ketting goederenheffer met of zonder personen. Vario Lift levert een goederenheffer in kettinguitvoering, geschikt voor hefvermogens van 250 tot 3000 kg.
De genoemde installaties vallen onder de "machinerichtlijn." Indien er personen mee worden vervoerd zal het Lifteninstituut een inbedrijfname-keuring verrichten.

De lift heeft maximaal 6 stopplaatsen en 12 toegangen. Standaard kunnen enkele of dubbele draaideuren gemonteerd worden die als optie automatisch openen en sluiten.
De installaties worden altijd met een zelfdragende schachtconstructie geleverd zodat de bouwkundige kosten tot een minimum worden beperkt.

De put diepte is 70 mm bij een draagvermogen tot 1000 Kg en 120 mm bij een draagvermogen tot 3000 kg.
In beide gevallen is het mogelijk de installatie direct op de vloer te monteren omdat een 70 of 120 mm oprij plaat wordt meegeleverd.

De grootste uitvoering van de cabine is 2400 mm breed x 5000 mm lang een max. hoogte van 2500 mm. De grootte van de installatie kan worden aangepast aan de sparing en/of plaats die ter beschikking staat.

Voor overige uitvoeringen, zie onze hydraulische goederenheffers.


Foto's
Ketting goederenheffer met of zonder personen.