Home Nederlands (Dutch) English German <IMG SRC="grafx/animatie_logo_variolift.gif" WIDTH="69" HEIGHT="60" ALT="" BORDER="0" style="margin-top:1px;">
Profiel Nieuws Route Contact Diverse producten
Automatische liftdeuren
Metron kooivouwdeur
Klik voor een vergroting Kooi afsluiting - De Kooivouwdeur van Metron is speciaal ontwikkeld voor de renovatie markt dan wel voor liften die ...meer meer

Goederenheffer
Goederenlift
Klik voor een vergroting Ketting goederenheffer met of zonder personen. - Vario Lift levert een goederenheffer in kettinguitvoering, geschikt voor hefvermogens van 250 ...meer meer

Liftmachine onderdelen
Deelbare traktieschijf
Klik voor een vergroting Deelbare Tractieschijf - Vario Lift heeft een deelbare tractieschijf in zijn programma die de meeste eendelige tractieschijven kan vervangen.
De ...meer meerVoor een wachtwoord: Stuur een email naar info@variolift.com met uw bedrijfsgegevens Dealers
Disclaimer
© 2019 Vario Lift B.V.Alle producten
Producten - Goederenheffer
Goederenlift - Hydraulische goedere... Goederenlift - Ketting goederenheff...
Goederenlift - Spindelheffers

Ketting goederenheffer met of zonder personen.

Ketting goederenheffer met of zonder personen. Vario Lift levert een goederenheffer in kettinguitvoering, geschikt voor hefvermogens van 250 tot 3000 kg.
De genoemde installaties vallen onder de "machinerichtlijn." Indien er personen mee worden vervoerd zal het Lifteninstituut een inbedrijfname-keuring verrichten.

De lift heeft maximaal 6 stopplaatsen en 12 toegangen. Standaard kunnen enkele of dubbele draaideuren gemonteerd worden die als optie automatisch openen en sluiten.
De installaties worden altijd met een zelfdragende schachtconstructie geleverd zodat de bouwkundige kosten tot een minimum worden beperkt.

De put diepte is 70 mm bij een draagvermogen tot 1000 Kg en 120 mm bij een draagvermogen tot 3000 kg.
In beide gevallen is het mogelijk de installatie direct op de vloer te monteren omdat een 70 of 120 mm oprij plaat wordt meegeleverd.

De grootste uitvoering van de cabine is 2400 mm breed x 5000 mm lang een max. hoogte van 2500 mm. De grootte van de installatie kan worden aangepast aan de sparing en/of plaats die ter beschikking staat.

Voor overige uitvoeringen, zie onze hydraulische goederenheffers.


Foto's
Ketting goederenheffer met of zonder personen.