Home Nederlands (Dutch) English German <IMG SRC="grafx/animatie_logo_variolift.gif" WIDTH="69" HEIGHT="60" ALT="" BORDER="0" style="margin-top:1px;">
Profiel Nieuws Route Contact Diverse producten
Hydrauliek
GMV
Klik voor een vergroting GMV - Vario Lift vertegenwoordigt GMV al vele jaren en heeft dan ook de meeste GMV onderdelen op voorraad.
Ook ...meer meer


Diverse onderdelen
Kooiweegtoestel elektronisch
Klik voor een vergroting Kooiweeg unit - Vario Lift brengt drie verschillende typen elektronische kooiweegtoestellen op de markt.
Een van de units is te ...meer meer


Automatische liftdeuren
Prisma deuren
Klik voor een vergroting Schachtdeuren - Prisma heeft met het type Q de hoogste kwaliteit bereikt die haalbaar is, zodat Prisma zich zonder ...meer meer


Voor een wachtwoord: Stuur een email naar info@variolift.com met uw bedrijfsgegevens Dealers
Disclaimer
© 2019 Vario Lift B.V.Alle producten
Producten - Goederenheffer
Goederenlift - Hydraulische goedere... Goederenlift - Ketting goederenheff...
Goederenlift - Spindelheffers

Spindelheffers

Spindelheffers Fabrikaat: Nami

De spindelheffer heeft als voordeel dat boven de bovenste deur een ruimte nodig is van slechts 350 mm, zodat de installatie ook kan worden geplaatst in gebouwen met weinig ruimte.
Levering is altijd inclusief schacht. De lift is geschikt tot een hefhoogte van 10 meter, het laadvermogen is maximaal 1000 Kg en deuren zijn aan drie zijden mogelijk.
Een nadeel van de spindelheffer is dat de installatie voor een beperkt aantal schakelingen (10 per uur) kan worden gebruikt.


Foto's
Spindelheffers